1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Diverse

PDFImprimareEmail

Donatii

Orice institutie din tara sau de peste hotare, persoane fizice sau juridice ce manifesta dorinta de a acorda ajutor umanitar sunt rugati sa efectueze o donatie in urmatoarele conturi deschise la Raiffeisen Bank - Agentia Amzei - Bucuresti.

Cont in LEI: RO81RZBR0000060012202020;
Cont in EURO: RO86RZBR0000060012202027;
Cont in USD: RO20RZBR0000060012202051.

Va multumim anticipat pentru contributia dumneavoastra


Multumiri partenerilor, sponsorilor, sustinatorilor si voluntarilor !!!

Chemati de spiritul civic , altruism , dorinta de a face bine si cu convingerea ca actiunea noastra va schimba ceva in bine , noi si partenerii si sustinatorii nostrii incercam sa aparam valorile umanitare. Multumim tuturor celor care au sprijinit prin sponsorizari, donatii si actiuni de voluntariat activitatea umanitara a Fundatiei Culturale Folk Art! Fara energia , pasiunea si responsabilitatea lor , misiunea noastra , de a veni in ajutorul celor aflati in suferinta , nu ar fi posibila.

Avem increderea ca tot mai multi tineri vor intelege importanta activitatii de voluntariat si se vor implica activ in comunitatea din care fac parte.

Activitatea de voluntariat este o alternativa constructiva de petrecere a timpului liber , prin care iti poti descoperi si dezvolta abilitatile, ea fiind apreciata tot mai mult de angajatori.

Va multumim si va asteptam in continuare alaturi de noi si de proiectele noastre!!!

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridice



Cursul BNR

Limba

Parteneri
















  • Asculta Radio Folk Art



  • Banner