1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Asistenta juridica

PDFImprimareEmail

Societatea de azi este foarte greu de inteles si foarte greu ne putem adapta. Pe de o parte avem mai multa libertate, pe de alta apar mai multe constrangeri.
Mii de legi, ordonante, hotarari si regulamente. Un om obisnuit nu are cum sa le cunoasca pe toate, poate, nici daca ar vrea. Le poate incalca fara sa stie.

Iar atunci cand asta se intampla, cu siguranta are nevoie de un avocat. Pentru ca necunoasterea legii nu e o scuza. Intr-un fel, avocatul e precum societatea de asigurari. Nu-ti doresti sa ai nevoie, dar dormi mai linistit stiind ca te poti baza pe el.

Daca-l alegi din timp ai posibilitatea sa-l cunosti. Vezi daca te intelege, daca ii pasa cu adevarat de tine. Si poti sa-l pui la incercare cu probleme mai putin importante. Fara sa platesti.

Noi, oferim consultatiile juridice gratuit. Doar daca esti convins si vrei sa te asistam in continuare, semnam un contract. Un contract bazat pe incredere si promptitudine.

Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii:
* Consultanta,
* Reprezentare in instanta,
* Redactari cereri si actiuni pentru persoane fizice si juridice in domeniul dreptului penal, civil, contencios, familiei, muncii, succesiuni, bunuri imobile etc;
* Redactari si certificari acte constitutive pentru infiintare de societati comerciale, obtinem certificate constatatoare si certificate de inmatriculare pentru firme;
* Asiguram relatia cu Camera de Comert in vederea depunerii actelor aditionale.

Apeland la serviciile noastre beneficiati de consultanta juridica gratuita, economisiti timp si mai ales bani.

Avocatii  nostri va stau la dispozitie pentru orice problema din domeniul juridic, astfel incat in cel mult 24 ore sa primiti un raspuns corect si precis, garantat profesional.

Mail : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Meniu Folk Art

Spot C.J.R.A

Servicii juridice



Cursul BNR

Limba

Parteneri
















  • Asculta Radio Folk Art



  • Banner