1. Skip to Menu
  3. Skip to Footer>

Pensii private

PDFImprimareEmail

PENSII PRIVATE OBLIGATORII !
¬´ ALLIANZ-TIRIAC ¬ª ITI FACE CEA MAI BUNA OFERTA !
AI SANSA LA O BATRANETE LINISTITA !

"Traiesti asa cum iti place. Nu lasa pe altii sa aleaga pentru tine. Pentru o pensie sigura alege Allianz-Tiriac.
Bucura-te de viitor !"

- Oferta noastra este Fondul "AZT VIITORUL TAU"

- De ce Allianz-Tiriac Pensii Private?

- E bine de stiut

- Sa retinem esentialul !

Pensii obligatorii administrate privat PILON II:

Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private
- Registrul Agentilor de Marketing (persoane fizice) avizati pentru Pilonul II (Pensii Private)

Crearea sistemului pensiilor administrate privat s-a realizat in scopul asigurarii unei pensii private, distincte, care suplimenteaza pensia acordata de sistemul public, pe baza colectarii si investirii a unei parti din contributia individuala de asigurari sociale.
         In cazul sistemului pensiilor administrate privat, persoanele avand varsta de pana la 35 de ani sunt obligate sa participe la un astfel de fond de pensii. Persoanele avand varsta intre 35 si 45 de ani pot adera optional la un fond de pensii administrat privat.
        Contribuind la un fond de pensii administrate privat nu veti plati sume suplimentare. Practic, contributia la fondul de pensii administrate privat se retine din valoarea contributiei virata de angajator la sistemul de asigurari sociale. In cazul sistemului de pensii facultative, contributia este aditionala celei de la sistemul de asigurari sociale.
       Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat a fost modificata in ianuarie 2007.
       Vezi:  Legea nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat

- Pensii facultative administrate privat PILON III

De retinut !!!

- Aderarea la un fond de pensii obligatorii administrate privat se face doar printr-un agent de marketing.

- Inscrierea pentru contributii la un fond de pensii facultative se poate face numai prin intermediul unui agent de marketing autorizat, acreditat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Pentru ambele oferte:

Meniu Folk Art